VG, 7. september, 2009

Jeg skal innrømme at jeg foreløpig må ta forbehold her, for nettsiden ble endret før jeg rakk å sjekke den. Men denne var så morsom at jeg tar sjansen på at meldingen jeg fikk er riktig, og håper at noen kan bekreft den.

Artikkelen “advarer mot doping laget hjemme på kjøkkenbenken“, fordi det er å usikkert hvor mye man får i seg. Dessuten blir mengdene så store, man produserer lett noen kg, og det er skumle greier:

“Ifølge Rødland blir én kilo pulver til én million milligram anabole steroider.”

Det er viktig at man har en troverdig kilde til en så ufattelig nyhet.

Jeg takket Kåre Hitland for tips, og håper jeg snart kan kreditere noen som bekrefter det opprinnelige oppslaget.

Jeg har nå fått hjelp av Terje Daleng (mange takk!) som søkte etter VG-sitatet på Google, og fant flere treff. Første treff var fra VG mobil, hvor artikkelen åpenbart var blitt lest og lagret av Google før de fikk rettet det opp:

Slik så det ut:

VG Mobil

7. sep 2009  Ifølge Rødland blir én kilo pulver til én million milligram anabole steroiderEn bolekur er vanligvis på mellom 2000 og 4000 milligram

mobil.vg.no/article.pml;jsessionid…uw-portal1?… – 18 timer siden – Lignende

Det er dermed ingen tvil om at formuleringen var fra VG.

Jeg takker også ARGUS35 som i kommentarene nedenfor bekrefter at formuleringen stod i det opprinnelige oppslaget.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende