I dag, eller like før midnatt, passerte Sprøytvarsleren 100.000 besøk. Denne milepælen ble nådd omtrent nøyaktig 5 måneder etter starten.

Etter all sannsynlighet kommer også kommentar nr. 500 i løpet av noen timer. Det er en like viktig milepæl.
Det er vanskeligere å skrive Sprøytvarsleren i dag enn sist rundt årtusenskiftet, feilene i media i har avgjort blitt færre. Ikke bare har de fleste banale feilene blitt borte. Sensasjonene som oppstod når man ikke var kritisk nok er også blitt langt færre, og tøvete forsøk på å bruke vitenskapelige begrep for å forklare ren overtro er nesten totalt borte.

Og det er slutt på den tiden da man i miljøvernets interesse kunne presentere sanseløse overdrivelser uten å risikere å bli korrigert.

Likevel, det er stadig noe å ta tak i, og det er i alles, ikke minst medias, interesse at slike feil blir påpekt og korrigert.

Men det forutsetter folk gidder å lese det, og at det er noe å lese.

Besøkstallene viser at første forutsetning er oppfylt. Jeg skulle gjerne hatt flere tips. Ikke alle tips jeg får blir til saker, selvfølgelig. Jeg kan være uenig med deg, jeg kan være enig men oppdage at jeg ikke klarer å lage et tydelig, godt eller morsomt nok oppslag, eller jeg må prioritere ditt tips mot alt annet jeg har å gjøre, og det kan noen ganger bli vanskelig.

Men  flere tips, gir flere gode saker på Sprøytvarsleren.

Har du tips, så send dem til sproyt@ystenes.com

Stor takk for alle tips som har kommet, og stor forventning til alle som kommer!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende