Biovann.no nettreklame, februar 2008

For noen år siden advarte Forbrukerrådet mot useriøse helseprodukter ved å sette inn en annonse for Lurium X-2000. Dette vidundermiddelet skulle hjelpe mot alle slags helseplager, og på toppen av det hele reduserte det bensinforbruket med 20%. Det gikk tydelig fram hvem som hadde laget annonsen, og hva som var meningen med den. Likevel mottok de flere hundre bestillinger på Lurium X-2000.

Biovann er et nytt produkt med litt vanskelig definerbare egenskaper, men forhandleren lover at:

"Vannets molekylære struktur blir endret"

Vannmolekyler består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom, og oksygenatmet står i midten. Hvis jeg klarte å endre dette, ville jeg skapt en sensasjon som jeg heller ville brukt på å skaffe meg en Nobelpris enn å selge tvilsomt flaskevann.

Litt mindre dramatisk ville det være hvis man endret vinkelen mellom atomene til noe annet enn ca. 105 grader eller bindingslengdene til noe annet enn ca. 97 picometer. Så langt har jeg ikke funnet noen dokumentasjon på at noen har klart det, heller.

I tillegg til Biovann selger firmaet en lang rekke helseprodukter, blandt annet kosttilskudd, muskelgeleer, helsemagneter og beskyttelse mot mobilstråling. Selv om firmaet er forsiktig med løftene, så finner du hjelpemidler mot alle de helseplagene som Lurium X-2000 skulle hjelpe mot.

Og i tillegg selger Biovann magneter som reduserer drivstoff-forbruket. Er ikke det betryggende?

Jeg takker Anders Bekkelund for tips.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende